Nieuw in ons assortiment


Panasonic AW-HE50SE Full HD pan-tilt-camera met 18x zoom. De camera beschikt over een HD-SDI uitgang en kan worden aangestuurd via een netwerkverbinding. Passend bij deze camera`s beschikt 2K ook over het AW-RP50 bedieningspaneel.

 

              


Deze camera heeft als voordeel dat minder personeel ingezet hoeft te worden en dat deze inzetbaar is op plekken waar normaal geen camera geplaatst kan worden.
Daarom is de Panasonic AW-HE50SE perfect voor congressen, presentaties, webcast, evenementen en videoconferencing.


De camera bevat een vlotte en zeer accurate pan-tilt kop, welke nauwkeurige, snelle en vloeiende beweging biedt in alle richtingen. Hiedoor zal de opname van zowel langzaam- als snelbewegende objecten zonder de overmatige trillingen  worden vastgelegd.


Kort samengevat, de Panasonic AW-HE50SE is een state of the art pan-tilt-camera die in veel verschillende situaties optimaal kan worden ingezet en beelden kan opnemen die voorheen niet te realiseren waren.

Medicatiefouten kan overal gebeuren, maar je kunt jezelf te beschermen. Diverse middelen worden gebruikt ter behandeling E coli infectie. Typisch, zowel mannen als vrouwen worden getroffen door seksuele stoornissen. Hieronder zijn eenvoudige dingen over "kamagra kopen". Op dit moment veel mensen online zoeken naar de exacte zoekwoord "" op het internet. Een recent overzicht over "," vond dat mannen de meest voorkomende seksuele gezondheid probleem is ED. Seksuele gezondheid is een belangrijk onderdeel van het leven van een man. Maar seksuele problemen bij mannen van invloed zijn seksuele gezondheid. Voorbereiding op het nemen van Viagra of een andere drug, contact op met uw zorgverlener als u allergisch bent voor. Praat met uw apotheker eventuele veranderingen in libido je hebt meegemaakt. Get noodsituaties helpen als u enige vorm van een allergische reactie op het geneesmiddel. Als de drug die u neemt niet wordt goedgekeurd, kan uw seksuoloog andere medicijnen voorschrijven.

Nieuws

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Read more ...

Led Walls Trophouse

Het dancefeest Trophouse werd voorzien van 2 led-walls die dit spektakel een sfeerversterkende tint gaven.

Read more ...

Shaun Gladwell

5 LCD-schermen, beamers en meerdere mediaplayers maken deel uit van de indrukwekkende tentoonstelling.

Read more ...