Visie, missie en filosofie

 

Onze visie 

2K Communicatie wil in de toekomst een toonaangevende positie in de markt van audiovisuele dienstverlening innemen. 2K Communicatie levert hoogwaardige oplossingen op het gebied van beeld, geluid, licht en automatisering.

 

Onze missie 

2K Communicatie wil uw partner zijn voor permanente of tijdelijke audiovisuele oplossingen. Hiervoor verbeteren wij continu onze kennis en middelen.

 

Onze filosofie 

De audiovisuele oplossingen die 2K Communicatie bedenkt hebben als uitgangspunt communicatie. Om deze communicatie goed te ondersteunen heeft een integrale aanpak van content en hardware de voorkeur. Door de inzet van hoogwaardige compact, lichte en energiezuinige techniek wordt efficiency, duurzaamheid en kwaliteit gemaximaliseerd.

In combinatie met gedreven personeel met een gedegen kennis van apparatuur en de moderne digitale bestandsformaten leidt dit tot een optimaal kwalitatief eindproduct. Een geavanceerd automatiseringssysteem zorgt voor een efficiente projectorganisatie.

 

Medicatiefouten kan overal gebeuren, maar je kunt jezelf te beschermen. Diverse middelen worden gebruikt ter behandeling E coli infectie. Typisch, zowel mannen als vrouwen worden getroffen door seksuele stoornissen. Hieronder zijn eenvoudige dingen over "kamagra kopen". Op dit moment veel mensen online zoeken naar de exacte zoekwoord "" op het internet. Een recent overzicht over "," vond dat mannen de meest voorkomende seksuele gezondheid probleem is ED. Seksuele gezondheid is een belangrijk onderdeel van het leven van een man. Maar seksuele problemen bij mannen van invloed zijn seksuele gezondheid. Voorbereiding op het nemen van Viagra of een andere drug, contact op met uw zorgverlener als u allergisch bent voor. Praat met uw apotheker eventuele veranderingen in libido je hebt meegemaakt. Get noodsituaties helpen als u enige vorm van een allergische reactie op het geneesmiddel. Als de drug die u neemt niet wordt goedgekeurd, kan uw seksuoloog andere medicijnen voorschrijven.

Nieuws

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Read more ...

Led Walls Trophouse

Het dancefeest Trophouse werd voorzien van 2 led-walls die dit spektakel een sfeerversterkende tint gaven.

Read more ...

Shaun Gladwell

5 LCD-schermen, beamers en meerdere mediaplayers maken deel uit van de indrukwekkende tentoonstelling.

Read more ...