Nieuw in het assortiment

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Ter ere van het 145 jarige bestaan van Harmonie St. Cecilia werd er een Promsconcert georganiseerd in de Hanehof te Geleen.

2K heeft met 5 camera`s dit concert live geregistreerd die dit spektakel in full HD opnamen.

Tot slot hebben wij de beelden gemonteerd en is hiervan een dvd geproduceerd.

Nieuws

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Read more ...

Led Walls Trophouse

Het dancefeest Trophouse werd voorzien van 2 led-walls die dit spektakel een sfeerversterkende tint gaven.

Read more ...

Shaun Gladwell

5 LCD-schermen, beamers en meerdere mediaplayers maken deel uit van de indrukwekkende tentoonstelling.

Read more ...