Nieuw in het assortiment

Hieronder vindt u een overzicht van de visuele communicatiemiddelen die 2K Communicatie verhuurt.

 

LCD schermen

LCD schermen zijn geschikt voor presentaties aan kleinere groepen mensen op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Door de hoge lichtopbrengst kunnen ze ook in omgevingen met relatief veel omgevingslicht gebruikt worden. 2K Communicatie levert LCD schermen in maten van 19 t/m 55 inch.

Projectie

Projectie kan worden ingezet voor groepen van 10 to 10.000 personen. Voorwaarde voor een geslaagde projectie is dat op de plek van het projectiescherm geen overheersend (dag)licht is.

LED-wall

Voor presentaties bij daglicht is het gebruik van een LED-wall noodzakelijk. De schermen produceren voldoende licht om ook bij daglicht uitstekend leesbaar te zijn. Als visueel element voor uw binnen evenement maakt een LED-wall veel impact.

Camera

2K Communicatie beschikt over betaalbare zeer complete camerasets voor losse opnames. De sets worden geleverd inclusief een kwalitatief hoogwaardig statief, een draadloze dasspeld microfoon en een hoogwaardige interviewmicrofoon. De sets zijn lichtgewicht en dus makkelijk te vervoeren.Daarnaast leveren wij meercamera faciliteiten voor opname of live streaming van bijvoorbeeld concerten, theatervoorstellingen of congressen.

Nieuws

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Read more ...

Led Walls Trophouse

Het dancefeest Trophouse werd voorzien van 2 led-walls die dit spektakel een sfeerversterkende tint gaven.

Read more ...

Shaun Gladwell

5 LCD-schermen, beamers en meerdere mediaplayers maken deel uit van de indrukwekkende tentoonstelling.

Read more ...