Nieuw in het assortiment

U wilt verstaanbaar zijn tot de laatste rij? Uw evenement een bepaalde sfeer geven? Kijk hieronder welke middelen 2K Communicatie kan leveren om met geluid uw presentatie te versterken.

 

Geluidssystemen

Een boodschap goed overbrengen is essentieel. Of het nu gaat om spraak, muziek of achtergrondgeluid. Voor elke situatie beschikken wij over de juiste apparatuur. Wij bieden  de optimale versterking ongeacht het aantal bezoekers.


Discussiesystemen

Individueel optimaal verstaanbaar zijn? Voor vergaderingen, congressen of evenementen levert 2K passende discussiesystemen. Dit geheel kan worden verzorgd inclusief eventueel beeld- en geluidsopname-apparatuur.


Draadloze beeld- en geluidsverbindingen in en outdoor

Een evenement live uitzenden op locatie en- of op afstand? 2K beschikt over de faciliteiten om meerdere schermen te voorzien van beeld en geluid, indoor en outdoor. Bekabelen is vaak tijdroverd of niet onmogelijk, onze draadloze systemen zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare digitale verbinding.

Medicatiefouten kan overal gebeuren, maar je kunt jezelf te beschermen. Diverse middelen worden gebruikt ter behandeling E coli infectie. Typisch, zowel mannen als vrouwen worden getroffen door seksuele stoornissen. Hieronder zijn eenvoudige dingen over "kamagra kopen". Op dit moment veel mensen online zoeken naar de exacte zoekwoord "" op het internet. Een recent overzicht over "," vond dat mannen de meest voorkomende seksuele gezondheid probleem is ED. Seksuele gezondheid is een belangrijk onderdeel van het leven van een man. Maar seksuele problemen bij mannen van invloed zijn seksuele gezondheid. Voorbereiding op het nemen van Viagra of een andere drug, contact op met uw zorgverlener als u allergisch bent voor. Praat met uw apotheker eventuele veranderingen in libido je hebt meegemaakt. Get noodsituaties helpen als u enige vorm van een allergische reactie op het geneesmiddel. Als de drug die u neemt niet wordt goedgekeurd, kan uw seksuoloog andere medicijnen voorschrijven.

Nieuws

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Read more ...

Led Walls Trophouse

Het dancefeest Trophouse werd voorzien van 2 led-walls die dit spektakel een sfeerversterkende tint gaven.

Read more ...

Shaun Gladwell

5 LCD-schermen, beamers en meerdere mediaplayers maken deel uit van de indrukwekkende tentoonstelling.

Read more ...