Voor ieder soort evenement beschikt 2K over een passende en optimale oplossing om dit naar wens vast te leggen of uit te zenden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld congressen, lezingen, beurzen en feestelijke evenementen. Dit kan worden gerealiseerd met een of meerdere camera`s.

 

 

Meercameraregie en  livestream

Uw evenement professioneel vastleggen? 2K beschikt over een meercamera-regieset die dit met behulp van een of meer camera`s kan vastleggen. Naast het vastleggen van het beeld kan deze ook live ingeschakeld worden naar verschillende schermen zoals projectie, LED-walls en flatscreens. Deze opname kunnen wij eventueel monteren tot een dvd inclusief een op maat gemaakte menustructuur.

 

 

Medicatiefouten kan overal gebeuren, maar je kunt jezelf te beschermen. Diverse middelen worden gebruikt ter behandeling E coli infectie. Typisch, zowel mannen als vrouwen worden getroffen door seksuele stoornissen. Hieronder zijn eenvoudige dingen over "kamagra kopen". Op dit moment veel mensen online zoeken naar de exacte zoekwoord "" op het internet. Een recent overzicht over "," vond dat mannen de meest voorkomende seksuele gezondheid probleem is ED. Seksuele gezondheid is een belangrijk onderdeel van het leven van een man. Maar seksuele problemen bij mannen van invloed zijn seksuele gezondheid. Voorbereiding op het nemen van Viagra of een andere drug, contact op met uw zorgverlener als u allergisch bent voor. Praat met uw apotheker eventuele veranderingen in libido je hebt meegemaakt. Get noodsituaties helpen als u enige vorm van een allergische reactie op het geneesmiddel. Als de drug die u neemt niet wordt goedgekeurd, kan uw seksuoloog andere medicijnen voorschrijven.

Nieuws

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Read more ...

Led Walls Trophouse

Het dancefeest Trophouse werd voorzien van 2 led-walls die dit spektakel een sfeerversterkende tint gaven.

Read more ...

Shaun Gladwell

5 LCD-schermen, beamers en meerdere mediaplayers maken deel uit van de indrukwekkende tentoonstelling.

Read more ...