Vaste installaties

Raakt u langzamerhand ook de weg kwijt in het oerwoud van audiovisuele oplossingen?

Mogelijkheden zijn er in overvloed, maar welke faciliteiten passen nu het beste in uw situatie?

Onze sterkte ligt in een goede analyse van de door u gewenste functionaliteiten en uw communicatie behoefte. Door hier veel aandacht aan te besteden, wordt er een voor u optimale oplossing gecreëerd. Audiovisuele faciliteiten en IT infrastructuur worden daarbij volledig op elkaar afgestemd. Bij alle oplossingen wordt duurzaamheid als factor meegewogen.

Wij begeleiden u graag naar intuïtieve, betrouwbare en creatieve oplossingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om u van het juiste advies te voorzien.

 

Medicatiefouten kan overal gebeuren, maar je kunt jezelf te beschermen. Diverse middelen worden gebruikt ter behandeling E coli infectie. Typisch, zowel mannen als vrouwen worden getroffen door seksuele stoornissen. Hieronder zijn eenvoudige dingen over "kamagra kopen". Op dit moment veel mensen online zoeken naar de exacte zoekwoord "" op het internet. Een recent overzicht over "," vond dat mannen de meest voorkomende seksuele gezondheid probleem is ED. Seksuele gezondheid is een belangrijk onderdeel van het leven van een man. Maar seksuele problemen bij mannen van invloed zijn seksuele gezondheid. Voorbereiding op het nemen van Viagra of een andere drug, contact op met uw zorgverlener als u allergisch bent voor. Praat met uw apotheker eventuele veranderingen in libido je hebt meegemaakt. Get noodsituaties helpen als u enige vorm van een allergische reactie op het geneesmiddel. Als de drug die u neemt niet wordt goedgekeurd, kan uw seksuoloog andere medicijnen voorschrijven.

Nieuws

Galaconcert St. Cecilia

Voor de opname van dit concert leverde 2K een meercamera regieset.

Read more ...

Led Walls Trophouse

Het dancefeest Trophouse werd voorzien van 2 led-walls die dit spektakel een sfeerversterkende tint gaven.

Read more ...

Shaun Gladwell

5 LCD-schermen, beamers en meerdere mediaplayers maken deel uit van de indrukwekkende tentoonstelling.

Read more ...